Sjunkhatten nationalpark.

En underbar nationalpark nära Bodo, som kombinerar norsk bergs- och fjordlandskap. Destinationen tillåter en fascinerande kombination av paddling och vandring i nationalparken.

Vi paddlar till nationalparken. Från våra läger gör vi vandringar till omkring liggande bergstoppar på jakt efter bästa möjliga vandringsleder. På fem dagar kommer vi att utforska de olika möjligheterna i nationalparken och återvända till Bodö den sista dagen.

Syftet med resan är att hitta de bästa dagsturerna till bergstopparna, såväl som övernattningsplatser för den nya Moln-turen. Resan är ett nytt deltagande sätt att skapa intressanta och utmanande Moln-turer. För mig som guide är det av största vikt att få ditt perspektiv och åsikter medan vi skapar en ny tur, utöver min egen erfarenhet och tankar. Du kommer att påverka innehållet i nya Moln resan.

Deltagarna uppmuntras att ha tidigare paddlings- och vandringserfarenhet. Du ansvarar för regen utrustning, mat och kajak. Moln kan transportera din kajak till Norge, så att du kan flyga eller ta ett tåg till Bodö.

Plats. Nordnorge, Bodö. Sjunkhatten Nationalpark.

Datum. 15 - 21.9.2021.

Resans längd. 7 dagar. 5 vandrings och paddlingsdagar.

Antal deltagare. Minimum 3. Max 6.

Svårighetsgrad. Medelnivå. 

Guide. Roope Roine

Pris. 750€ med egen kajak. 850€ utan egen kajak.

Försäkring. Ansvarar deltagarna själva för.

Ingår i priset. Guidning.

Ingår inte i priset. Försäkring. Resor till Bodö i Norge. Mat, utrustning, kajak.

ABC för skonsamt friluftsliv i Nordnorge PDF.