Sjunkhatten Kansallispuisto.

Bodon lähellä oleva hieno kansallispuisto, jossa yhdistyy  Norjan vuoristo- ja vuonomaisema. Kohde mahdollistaa kiehtovan yhdistelmän meloa ja vaeltaa kansallispuistossa. Leiriydymme eripuolella kansallispuistoa ja teemme retkiä leireistä vuorten huipulle etsien parhaita mahdollisia vaellusreittejä. Viiden päivän aikan tutkimme eri mahdollisuuksia kansallispuistossa ja palaamme viimeisenä päivänä Bodön kaupunkiin. Retkelle voi osallistua vaikka ei olisi kokenut meloja, voimme jäjestää kaksikon jossa melot oppaan kanssa.

Matkan tarkoituksena on löytää parhaat mahdolliset päiväreitit vuorten huipuille, sekä yöpymispaikat uudelle Moln-retkeilykohteelle. Pilottimatka on uusi osallistava tapa luoda mielenkiintoisia ja haastavia Moln-retkiä. Minulle oppaana on ensiarvoisen tärkeää saada sinun näkökulmia ja mielipiteitä luodessani uutta retkeä. Vaikutat suoraan paikan päällä tulevan Moln-retken sisältöön.

Olet itse vastuussa ruoasta ja omasta varustuksesta. Moln kuljettaa sinun kajakkin perille, niin voit lentää tai matkustaa junalla Bodöhön.

Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussilla
Matkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. Tälle retkelle pääset kätevästi junalla Oslosta – Bodöhön jossa olemme sinua vastassa.

Paikka. Sjunkhatten Kansallispuisto. Norja.

Päivämäärä. 2023

Matkan kesto. 8 päivää. 3 vaellus ja 3 melontapäivää. Sekä lyhyt melonta 16 ja 23.7.

Vaativuusaste. Keskivaativa

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 960€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus. Kajakki.

Hintaan ei kuulu: Matkat Bödön kaupunkiin. majoitus, ruoat ja vakuutus.

Neuvoja ympäristöystävälliseen retkeilyyn Pohjois - Norjassa PDF.