Vaellusviikko Senjalla

Jyrkät vuonot, kauniit vuoret ja hedelmälliset laaksot – Senjalta löydät Norjan parhaimmat palat. Senjan luontoa ei syyttä suotta kuvata Norjaksi pienoiskoossa. Vaellamme viikon aikana Senjan kauneimmille vuorenhuipuille. Asumme Mefjordværin kalastajakylässä, jossa majoitumme talossa kahden hengen huoneissa. Talossa on myös terassi, josta on upea näkymä vuonoon.

Vaellamme päiväretkiä. Pituudeltaan 6-8 h ja korkeuseroa noin 500 - 800m. Pakkaamme aamulla retkieväät ja matkustamme omalla minibussilla (20 - 40 min) retken aloituspaikalle. Tekemällä päiväretkiä voimme yhdistää mukavan asumisen, hyvän ruoan ja valita sään mukaan parhaiten sopivan vuorenhuipun kyseisen päivän kohteeksi. Matkan hintaan sisältyy myös ruoat. Raskaan vaelluksen jälkeen on mukava rentoutua ja nauttia valmiista ruoasta kauniissa miljöössä.

Tervetuloa mukaan!
 
Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussilla
Matkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. 
Tälle retkelle pääset kätevästi busilla Rovaniemeltä – Tromsöön, jossa olemme sinua vastassa.

Paikka. Senjan saari. Pohjois Norja.

Päivämäärä. 2024

Matkan kesto. 7 päivää. 5 vaelluspäivää.

Vaativuusaste. Vaativa.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 1600€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus. Ruoat matkan aikana, majoitus yhden hengen huoneissa. Kuljetus Tromsasta tai Bardufossin kentältä.

Hintaan ei kuulu: Vakuutus. Matkat Bardufossin tai Tromsön lentokentälle, josta kuljetus Senjan saarelle.

Neuvoja ympäristöystävälliseen ulkoiluun Pohjois – Norjassa PDF.