Lanzarote - Välimeren lämpöä ja aurinkoa marraskuussa

Olen valinnut Lanzaroten rannikon Kanariansaarilla matkakohteeksi juuri siksi, että siellä voi rentoutua ja tankata auringonvaloa varastoon talven pimeyttä varten.

Viikon aikana tutkimme rannikon kallioita ja luolia, matka muodostuu yhden päivän retkistä. Tällä tavoin pystymme hyvin tutkimaan Lanzaroten kiinnostavimmat alueet yhden lomaviikon aikana. Asumme omassa talossa, yhden tai kahden hengen huonneissa ja kokkaamme itse iltaisin tai käymme alueen ravintoloissa. Autan sinua lentojen löyttämisessä. Tällä hetkellä on mahdolista lentää noin 500 -600€ Lanzarotelle. Finnairilla Gran Canarialle ja paikkalislennolla Lanzarotelle.

Rennot melontaretket sopivat kaikentasoisille melojille. Viikon aikana voit kehittää ja hioa melontatekniikkaasi lämpöisellä Välimerellä.

Päätämme joka päivä erikseen reitistä ja päiväetapista. Olosuhteet ja ryhmä ohjaavat retkikuntaamme. Matkan ohjaajana toimin minä yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Osallistujamäärä on rajattu kuuteen henkilöön.

Omasta mielestäni Lanzaroten rannikko on yksi Euroopan kauniimmista alueista. Erilaiset kivilajit muuttavat jatkuvasti maisemaa. Rannikolla on pitkiä etappeja, joissa avoimen rannikon taustalla kohoaa jopa sata metriä korkeita kallioseinämiä, korkeita, suuria ja pieniä luolia sekä jännittäviä käytäviä kivipilareiden välissä. Tämä on ikimuistoinen melontamatka melojalle.

Paikka. Lanzarote.

Päivämäärä. 26.11. - 4.12.2022.

Matkan kesto. 8 päivää. 5 melontapäivää + 1 vaelluspäivä.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine + paikkalinen opas.

Hinta. 1070€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, majoitus ( 1-2 hengen huoneissa), kajakki ja kuljetukset Lanzaroten saarella.

Hintaan ei kuulu. Matkat Lanzarotelle, vakuutus. ruoat.