Vaellusta Lahemaan Kansallispuistossa.

Lahemaan kansallispuistoon kuuluu sekä Itämeren rannikkoluontoa, että metsäalueita. Kansallispuisto on erinomainen kohde patikointiin ja luonnon tarkkailuun. Keväällä myös muuttolinnut rikastuttavat alueen luontoa. Lahemaalta löytyy kivisiä ja hietikkoisia rantoja, suomaastoja, mäntymetsiä ja  jokia. Lahemaa kuuluu Euroopan merkittävimpiin metsiensuojelualueisiin ja siellä asuu runsaasti suuria nisäkkäitä. Lahemaan kansallispuiston eteläpuolella sijaitsevan Kõrvemaan metsissä elää hirviä, villisikoja, karhuja, ilveksiä ja kettuja. Lahemaa sijaitsee noin yhden tunnin ajomatkan päästä Tallinnasta itään.

Retkemme opas on alueella asuva virolainen luonto-opas Martin Piispea. Hän on erikoistunut alueen kasvillisuuteen ja villieläimiin. Harva tuntee alueen yhtä hyvin kuin Martin.

Ohjelma:
Pe Tapaamme klo 13.00 Viking Line terminaalissa, Katajanokka. Perillä Tallinnassa klo 16.30. Siirrymme Laahemaalle minibussilla. Perillä noin klo 18.00. Asumme Hara nimisessä kylässä kahdessa isossa modernissa talossa kahden hengen huoneissa. Syömme illallisen ja teemme iltavaelluksen kansallispuistossa, n. 6 km.

La Koko päivän kestävä retki kansallispuistossa. Kannamme mukana retkilounaan. 

Su Aamupäivän päivän retki kansallispuistossa. Lähdemme kohti Tallinnaa klo 12.30 syötyämme ensin lounaan. Laiva lähtee klo 15.30 ja saavumme Helsinkiin klo 18.00.

Paikka. Lahemaan Kansallispuisto. Viro.

Päivämäärä.

Matkan kesto. 3 päivää. Perjantai - sunnuntai.

Vaativuusaste. Kevyt

Osallistujien lukumäärä. 4 - 8 henkilöä.

Opas. Martin Piispa & Roope Roine

Hinta. 950€ 

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan. Matkavakuutusta suositellaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus. Laivamatkat. Kuljetukset Virossa. Asuminen kahden hengen huoneissa sekä aamiainen & retkilounas ja päivällinen.

Hintaan ei kuulu. Vakuutus. Ruoat laivalla.